måndag 27 april 2015

Zanti är dräktig! valpar väntas omkring 13 juni!!


Zanti har träffat Arthur i ett lyckat möte:)

Vi väntar valpar vecka 24. Valparna flyttar till sina nya hem omkring den 10 augusti.
Vi förväntar oss mycket av den här fina kombinationen med en mycket låg inavelskofficient på endast 2.64 % beräknat på 5 generationer! och friska och sunda föräldrar! Föräldrarna HD-fria (AA och A-B höfter)  och ögon UA ( Fria från distichiasis)  Båda föräldrarna har den för barbeten så karakteristiska fina smålockiga pälsen. 

Vi har mycket god kännedom om rasen då vi tog in och introducerade rasen i Sverige för 15 år sedan med vår första import Monza  från Frankrike som var Sveriges första Barbet!


Är du intresserad av en valp efter Zanti och Arthur, Välkommen att höra av Dej via mail eller telefon!


Kaoma vom Zulimo "Zanti"
HD A-A, ED 0-0, Öga UA
Svensk Utställningschampion, Dansk Utställningschampion, Svensk Vinnare 2013, Dansk Vinnare 2013

Zanti är en mycket social och glad barbetflicka:) älskar alla hon möter, både hundar och människor:) Zanti har haft en valpkull tidigare, de är nu 2 år gamla. Vi är så nöjda med de 7 valparna som Zanti fick, trevliga, stabila och vänliga barbetpojkar och barbetflickor som tycker om alla aktiviteter. Gajus har en fantastisk exteriör och blev redan som junior Svensk Juniorvinnare 2013, i år blev han Svensk Vinnare 2015 på Vinnarutställningen i påsk, Gajus är även Svensk Utställningschampion. Hans syster Loppan blev även hon Svensk Juniorvinnare 2013 och är en hejare på Lydnad, hon kan titulera sig LPI och LPII. Loppan blev även Topp 3 på Svenska Barbetklubbens lista Årets Arbetande Hund 2014, där även mamma Zanti placerade sig på Tredje platsen Årets Utställningshund 2014. De andra kullsyskonen tränar Rallylydnad med goda resultat och Lucky i Norge finns även
med på utställningar:)


Zanti

Bell de Masquerade " Arthur"
HD A-B, ED 0-0, Öga UA, Excellent på SKK utställning och genomfört BPH
Arthur är en social, glad och pigg barbetpojke! Tränar och tävlar i Rallylydnad och finns även med på utställningar då och då:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar